meer dan 40 jaar Ervaring

VAN GEERT ART FOUNDRY kan steunen op meer dan 40 jaar ervaring en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de kunstwereld: een thuis voor kunstenaars, top in het ambacht van het bronsgieten.

Verloren was techniek

VAN GEERT ART FOUNDRY behoort tot de top in het ambacht van het bronsgieten, met een perfecte beheersing van de eeuwenoude “verloren was” techniek.

Doorheen de jaren werd een sterke reputatie opgebouwd in het artistieke circuit, dankzij een persoonlijke, oplossingsgerichte aanpak, op maat geleverde service en het afleveren van creaties met perfecte afwerking.

Een thuis voor kunstenaars

Een team van ervaren en gedreven vaklui staat klaar om kunstenaars te ondersteunen in alle aspecten van het ambachtelijk proces van het bronsgieten.

Onze ateliers zijn een artistieke thuis voor onze kunstenaars, waar ruimte is voor experiment. Onze persoonlijke aanpak en samenwerking zorgen ervoor dat we samen tot de gewenste impact in brons komen.

Geen project te complex

We gaan tot het uiterste om zelfs de meest technisch uitdagende, grote en complexe projecten op een kwalitatieve manier uit te voeren.

Onze ateliers en infrastructuur zijn uitgerust om bronzen installaties tot meer dan 20 meter te realiseren. Graag meer weten? Contacteer ons voor bijkomende informatie of vragen.

Ontdek hoe we te werk gaan

Onze aanpak: van negatief mal to bronzen sculptuur. VAN GEERT ART FOUNDRY verzorgt het volledige ambachtelijke proces, van idee tot installatie.

ideeën KOMEN tot leven in brons

De creaties en ideeën van binnen- en buitenlandse kunstenaars worden, onder leiding van meester-bronsgieter Jo Van Geert, doorvertaald naar bronzen werken die de tand des tijds doorstaan en een blijvende impact op hun omgeving hebben.

Marina Pinsky 1000

Word een vriend van de kunstgieterij

Blijf op de hoogte van alle nieuws en evenementen, schrijf je in en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief.