Bedankt voor jouw inschrijving op onze nieuwsbrief!

Verloren was techniek

VAN GEERT ART FOUNDRY behoort tot de top in het ambacht van het bronsgieten, met een perfecte beheersing van de eeuwenoude “verloren was” techniek.

Doorheen de jaren werd een sterke reputatie opgebouwd in het artistieke circuit, dankzij een persoonlijke, oplossingsgerichte aanpak, op maat geleverde service en het afleveren van creaties met perfecte afwerking.

LE CHAT (Philippe Geluck)

Een thuis voor kunstenaars

Een team van ervaren en gedreven vaklui staat klaar om kunstenaars te ondersteunen in alle aspecten van het ambachtelijk proces van het bronsgieten.

Onze ateliers zijn een artistieke thuis voor onze kunstenaars, waar ruimte is voor experiment. Onze persoonlijke aanpak en samenwerking zorgen ervoor dat we samen tot de gewenste impact in brons komen.

Geen project te complex

We gaan tot het uiterste om zelfs de meest technisch uitdagende en complexe projecten op een kwalitatieve manier uit te voeren. Onze infrastructuur is uitgerust om bronzen installaties tot meer dan 20 meter te realiseren.

VAN GEERT ART FOUNDRY kan steunen op meer dan 40 jaar ervaring en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de kunstwereld.

Word een vriend van de kunstgieterij

Blijf op de hoogte van alle nieuws en evenementen, schrijf je in en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief.